ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Το μεγάλο μυστικό του Γιώργου Μπόμπολα


- Φώτη κάθεσαι; Πληκτρολόγησε τώρα www.bobolasgate.info!
O Φώτης Μπόμπολας κάθεται στο γραφείο του στο συγκρότημα της Μεταμόρφωσης, στηρίζει το ακουστικό του τηλεφώνου στον αριστερό του ώμο και ανοίγει τον Internet Explorer. Μπαίνει στο blog και διαβάζει τις πρώτες γραμμές των αναρτήσεων. Το ακουστικό πέφτει από τον ώμο του με κρότο πάνω στο γραφείο.
- Σε κλείνω. Πρέπει να ενημερώσω τον πατέρα μου αμέσως! λέει στον συνομιλητή του και πετάγεται από την δερμάτινη καρέκλα του.
Είναι Σεπτέμβριος του 2010. Ο Φώτης Μπόμπολας φοράει ένα από τα αγαπημένα του μπλουζάκια τύπου Polo, που αναδεικνύουν τα γυμνασμένα του μπράτσα. Βγαίνει από το κτίριο - όπου μεταξύ άλλων- στεγάζονται οι εφημερίδες του πατέρα του, Εθνος και Ημερησία. Κατεβαίνει τα σκαλιά δυο-δυό, όπως συνηθίζει, αυτή τη φορά όμως με μεγαλύτερη ταχύτητα. Μπαίνει στο αυτοκίνητό του, χωρίς συνοδεία όπως πάντα και πατάει γκάζι για να φτάσει μια ώρα αρχύτερα στον Γιώργο Μπόμπολα.
Ο μεγαλοεργολάβος και εκδότης, Γ. Μπόμπολας, κοκκινίζει όταν διαβάζει τις πρώτες γραμμές:..

-Αυτά που γράφουν στο Internet πρέπει να διαγραφούν από προσώπου Γης, λέει ο πατριάρχης του πανίσχυρου ομίλου και το βλέμμα του σκληραίνει...


 ** Η συνέχεια του μυθιστορήματος BOBOLASGATE στην εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ που κυκλοφορεί την Κυριακή  01 Ιουλιου 2012

** «Πως ο Μπόμπολας ταξίδεψε 8.500 χλμ για να φιμώσει ένα blog προσφεύγοντας κατά «άγνωστων» Αμερικανών bloggers - Πως κατάφερε να διαγράψει τις ενοχλητικές αναρτήσεις από προσώπου γης»


** «Σήμερα αν πληκτρολογήσετε www.bobolasgate.info ενημερώνεστε (στα... γιαπωνέζικα) σχετικά με το πόσο προσφέρεται η ορχιδέα της οικογένειας Phalainopsis για εκδηλώσεις εγκαινίων!»



Υ.Γ: Η κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ των Καζάκη, Κακλαμάνου και Χριστοφορίδη φαίνεται πως κήρυξε πόλεμο στους Γιώργο και Φώτη Μπόμπολα. Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή προχωρούν σε καταγγελίες για τον βίο και την πολιτεία του ομίλου Μπόμπολα: Από το μεγάλο μυστικό του πατριάρχη της οικογένειας (πως ταξίδεψε στην Αμερική για να φιμωσει ένα μπλογκ) μέχρι τον βασικό μέτοχο, την Αττική Οδό και το χρυσάφι της Χαλκιδικής. Επίσης συνεχίζουν τις καταγγελίες περί φίμωσης της εφημερίδας με την αλλοίωση της κυκλοφορίας από το πρακτορείο ΕΥΡΩΠΗ του Μπόμπολα.