ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

O βουλευτής Οικονόμου κατήγγειλε απόπειρα εκβιασμού από blogger στην Ηπειρο

Θύμα συκοφαντικής δυσφήμησης και απόπειρας εκβιασμού από διαχειριστές του μπλογκ epirousgate, ισχυρίζεται ότι έπεσε ο βουλευτής του ΠαΣοΚ Θανάσης Οικονόμου. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από έρευνα σχημάτισε δικογραφία εις βάρος διαχειριστών του epirousgate.blogspot.com. Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία του βουλευτή Ιωαννίνων ότι από τις αρχές του 2009 μέχρι πρόσφατα στο συγκεκριμένο μπλογκ δημοσιεύονται αναρτήσεις με υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο εις βάρος του. Η υπόθεση πήρε σοβαρότερη τροπή μετά τους ισχυρισμούς του Οικονόμου ότι τον τελευταίο καιρό δεχόταν τηλεφωνήματα, από τους διαχειριστές του epirousgate, που..
του ζητούσαν, όπως καταγγέλλει, χρήματα για να σταματήσουν να γράφουν γι΄αυτόν.
UPD
Διαβάστε εδώ τι απαντά το μπλογκ epirusgate στις καταγγελίες του βουλευτή
και εδώ τι αναφέρει ανακοίνωση των Οικολόγων Πράσινων των Ιωαννίνων σχετικά με τη μήνυση που κατέθεσε ο Θανάσης Οικονόμου για συκοφαντική δυσφήμιση και εκβιασμό κατά δημοσιογράφου και σχετικά με την προσπάθεια κατάσχεσης Lap-Top μέλους της ομάδας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με έντονη δράση στο χώρο των Οικολόγων Πράσινων.