ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ο ανυπότακτος δήμαρχος Πειραιά που απειλεί με μειώσεις μισθών έως 90% στο Κανάλι 1

Αρνείται να συναντηθεί με τους εργαζόμενους στο Δημοτικό Ραδιοσταθμό του Πειραιά «Κανάλι Ένα», ο ανυπότακτος (στο μνημόνιο και στην τρόικα) δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος.
Ο Μιχαλολιάκος διεμήνυσε, μέσω του διευθυντή ενημέρωσης, ότι εάν οι εργαζόμενοι δεν δεχθούν να υπογράψουν την πρωτοφανή μείωση κατά 60% έως 90% των μισθών τους, δεν θα τους καταβάλλει τους μισθούς Φεβρουαρίου-Μαρτίου που τους οφείλει, καθώς και το δώρο του Πάσχα!
Η απάντηση αυτή του Δημάρχου ήρθε μετά από το αίτημά τους να τον συναντήσουν, προκειμένου να του εκθέσουν τις απόψεις και τους τρόπους με τους οποίους πιστεύουν ότι μπορούν να βοηθήσουν το Κανάλι.
Σε ανακοίνωσή τους οι δημοσιογράφοι επισημαίνουν:
«Να θυμίσουμε στον κ. Δήμαρχο ότι εκείνος έλεγε ότι «το μνημόνιο δε θα περάσει στον Πειραιά, δεν υποκύπτω και δεν υποτάσσομαι στην τρόικα».
Κατανοούμε την οικονομική δυσχέρεια στην οποία βρίσκεται ο Δήμος Πειραιά, όμως.. από την πλευρά μας πιστεύουμε ότι με διάλογο και μόνο με διάλογο θα βρεθεί η καλύτερη λύση για το ιστορικό ραδιόφωνο του Πειραιά «Κανάλι Ένα», το οποίο την άνοιξη του 1987, άνοιξε το δρόμο για την ελεύθερη ραδιοφωνία, γι’ αυτό και επαναλαμβάνουμε το αίτημά μας στο Δήμαρχο για άμεση συνάντηση μαζί του.»