ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ανάσταση στο κελί θα κάνει ο Ακης Τσοχατζόπουλος


Τη Δευτέρα του Πάσχα, πρόκειται να απολογηθεί ο Ακης Τσοχατζόπουλος μετά την προθεσμία που πήρε από τον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή. Οπως όλα δείχνουν ως τότε θα κρατείται σε κελί της ΓΑΔΑ. Ο Α. Τσοχατζόπουλος δεν έκανε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους καθώς δεν του επετράπη να βγάλει τις χειροπέδες. Ετσι απέστειλε γραπτή δήλωσή από το πολιτικό του γραφείο στην οποία καταγγέλλει ότι η θεαματική προσαγωγή του στον ανακριτή αποτελεί επικοινωνιακό προεκλογικό «δώρο» στα δύο μεγάλα κόμματα και μάλιστα την ημέρα προκήρυξης των εκλογών.
Την ίδια ώρα η Εισαγγελία δημοσιοποίησε τα ονόματα.. των 5 κατηγορουμένων εναντίον των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης. Εκτός από τους Α. Τσοχατζόπουλο, Γ. Σαχπατζίδη, Νικόλαο Ζίγρα και Ευφροσύνη Λαμπροπούλου (η λογίστρια), ο 5ος που αναζητείται είναι ο Αστέριος Οικονομίδης που ήταν δικαιούχος υπεράκτιας εταιρείας μέσω της οποίας αγοράστηκε το σπίτι της κόρης του Τσοχατζόπουλου, Αρετής, στην οδό Δεινοκράτους στο Κολωνάκι.