ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Tι γυρεύει ο γιός του Ψυχάρη στη ΝΔ (και στο Πρώτο Θέμα);


Με τον τίτλο «Τι δουλειά έχει ο γιος του Ψυχάρη στη ΝΔ / Ο Ανδρέας Ψυχάρης απαντά σε απορίες κι ενστάσεις» η εφημερίδα Πρώτο Θέμα φιλοξενεί συνέντευξη του διπλωματικού συμβούλου του Σαμαρά και γιού του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη. Εντυπωσιακή η δερμάτινη πολυθρόνα πάνω στην οποία κάθεται σταυροπόδι ο αυριανός υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας. Ο υιός Ψυχάρη έχει τουλάχιστον στυλ...
Ενδιαφέρον είναι και το γεγονός ότι στην εφημερίδα του Αμαρουσίου φιλοξενείται και συνέντευξη του συζύγου της Ντόρας Μπακογιάννη όπου ο Ισίδωρος Κούβελος μιλάει για την υπόθεση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων και το καράβι στο Λονδίνο.
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον βέβαια, τουλάχιστον για εμάς που είμαστε φαν, παρουσιάζει η προσφορά των 4 CD's των ΠΥΞ ΛΑΞ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και την αποχαιρετιστήρια συναυλία τους το καλοκαίρι στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Υ.Γ:
Ακούγεται ότι το αγαπημένο τραγούδι και συνάμα κρυφό όνειρο του 45χρονου Ανδρέα Ψυχάρη (από τη σκοπιά του διπλωμάτη πάντα) είναι το «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα».
Υ.Γ1: Ενδιαφέρον παρουσιάζει το βιογραφικό του υιού Ψυχάρη που σημειωτέον έχει σπουδάσει..
δημοσιογραφία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ετσι όπως λέγεται αν αποτύχει στην πολιτική σίγουρα θα υπάρχει ένα (πολύ μεγάλο) γραφείο για αυτόν στον 5ο όροφο του ΔΟΛ.