ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Κυριακού και Αλαφούζος θα «χτυπηθούν» για τον Nitro Radio

Σε πλειστηριασμό ο τίτλος του ραδιοσταθμού

Σε πλειστηριασμό βγαίνει ο τίτλος του ραδιοφωνικού σταθμού Nitro Radio 102,5. Ο σταθμός του Πέτρου Κωστόπουλου εισέρχεται σε διαδικασία πλειστηριασμού με την αρχική τιμή της δημοπρασίας να έχει οριστεί από την Eurobank κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μιντιάρχες (ανάμεσά τους Κυριακού και Αλαφούζος) υπολογίζουν ότι η τιμή για την απόκτηση του τίτλου της ΙΜΑΚΟ μπορεί τελικά να πέσει και κάτω από το 1,3 εκατ. ευρώ.
Ο επικρατέστερος για την απόκτηση του Nitro Radio 102,5 θεωρείται ο..
όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ που πήρε τα δικαιώματα έκδοσης του περιοδικού ΟΚ! στην Ελλάδα έπειτα από τη συμφωνία με τη μητρική βρετανική εταιρεία Northern & Shell Ltd.
Την ίδια ώρα, όπως γράφει το newpost, με προσωρινή διαταγή του προέδρου υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Αθηνών, απαγορεύθηκε η μεταβολή της νομικής και πραγματικής κατάστασης όλων των περιουσιακών στοιχείων της Imako media και του Πέτρου Κωστόπουλου, μέχρι του ποσού του 1.000.000 ευρώ, για οφειλές προς την εταιρεία εμπορίας και επεξεργασίας χάρτου A&G PAPER.