ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ο Αιμίλιος Λιάτσος τολμά και ρίχνει τις τιμές!


«Στηρίξτε την προσπάθειά μας» λέει ο Αιμίλιος Λιάτσος του οποίου η εφημερίδα «Παρασκευή & 13» από την άλλη εβδομάδα θα τιμάται φθηνότερα.
Από την ερχόμενη Παρασκευή η εφημερίδα του Λιάτσου από τα 2,5 ευρώ θα πέσει στο 1 ευρώ ενώ δεν θα υπάρχουν προσφορές (Λάσι κλπ). Στο μήνυμα προς τους αναγνώστες του την περασμένη Παρασκευή ο Αιμίλιος Λιάτσος εκφράζει την αγωνία του για το «υψηλό ρίσκο» καθώς ουδείς είναι σίγουρος αν η εφημερίδα θα πουλήσει στα περίπτερα χωρίς προσφορές. Κι αυτό λόγω του εθισμού των αναγνωστών τα τελευταία χρόνια στις προσφορές των εντύπων. Το δέλεαρ της χαμηλής τιμής σε συνδυασμό με την καλή ύλη της εφημερίδας ίσως καταφέρει να κρατήσει τους αναγνώστες και -γιατί όχι- να προσελκύσει καινούργιους. «Είναι μια απόφαση υψηλού ρίσκου, αλλά γεμάτη ηδονή, αγωνία και εν τέλει ένα πραγματικό τεστ για το αν αξίζει η Π&13 να υπάρχει στο περίπτερο για τη δημοσιογραφική της ύλη ή αν..
ο αναγνώστης μας μάς αγοράζει για τις προσφορές» αναφέρει χαρακτηριστικά στο σημείωμά του ο Αιμίλιος Λιάτσος.