ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ο Ψυχάρης καρφώνει τα στελέχη του!

Του ζητάνε, λέει, μαζικές απολύσεις για να μην υποστούν οι ίδιοι περικοπές στις αποδοχές τους!

Έγινε κι αυτό. Ο Σταύρος Ψυχάρης μετά τη "νίκη" του να διαπραγματευτεί αποκλειστικά με επιτροπή συντακτών του "Βήματος" τις μειώσεις κατά 20% στις αποδοχές του, βγάζοντας εκτός την ΕΣΗΕΑ, "κάρφωσε" κανονικά τα στελέχη του.
Όταν ρωτήθηκε στη διάρκεια της διαπραγμάτευσης γιατί δεν μειώνει τις αποδοχές στα στελέχη της εταιρείας αφού όπως ο ίδιος είπε στην ΕΣΗΕΑ θα έχει όφελος 12 εκατομμύρια ετησίως ενώ με τις οριζόντιες μειώσεις το όφελος είναι μόλις 6 εκατ. το χρόνο, αποκάλυψε πως δεν τον αφήνουν τα στελέχη του. Ζητάνε, λέει, μαζικές απολύσεις.
Απορία 1η: Μετά από αυτό πιστεύουν οι εργαζόμενοι ότι το μαγαζί σώζεται;
Απορία 2η: Όλοι γνωρίζουν -κι αν δεν το γνωρίζουν είναι γιατί δεν θέλουν να το μάθουν- πως ο οργανισμός έχει σοβαρό πρόβλημα οικονομικό. Όλοι επίσης γνωρίζουν την εξέλιξη στις σχέσεις των μετόχων του ΔΟΛ. Ποιος θα εκπλαγεί αν τελικά μετά τις μειώσεις που θα συμφωνηθούν θα γίνουν και απολύσεις; Ή το χειρότερο. Δεν θα υπάρχουν χρήματα για πληρωμές;..

Απορία 3η: Ειλικρινά θα εκπλαγούν με τις εξελίξεις αφού η πτώση κυκλοφοριών συνεχίζεται, το δημοσιογραφικό προϊόν απαξιώνεται συνεχώς, οι τράπεζες έκλεισαν τη στρόφιγγα και οι "φίλοι" για να συνδράμουν αίφνης εξαφανίστηκαν;

-από το greektv