ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Μάνια προς Βενιζέλο: ή δεν ενημερώνεστε επαρκώς ή οι τράπεζες μάς δουλεύουν ψιλό γαζί


Στο χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας υπό τον τίτλο «Ποιος πνίγει την Ελευθεροτυπία / Ο σωτήρας της Proton Bank, Ευάγγ. Βενιζέλος συνεχίζει να λοιδορεί» και στις αιτιάσεις της εφημερίδας σχετικά με τη στάση του στο θέμα της Proton bank απάντησε ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος για να του ανταπαντήσει με τη σειρά της η εκδότρια της εφημερίδας Μάνια Τεγοπούλου η οποία αναφέρει:
Kύριε Bενιζέλο,
H ιδιοκτησία της "Eλευθεροτυπίας" ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε για το οτιδήποτε• θα το ξέρατε εξάλλου από πρώτο χέρι. Eίστε βέβαιος ότι τα αιτήματα για δάνειο της "E" προς τις τράπεζες δεν είναι ανεδαφικά, ενώ ταυτόχρονα επικαλείστε άγνοια γιατί τρεις τράπεζες δεν συμφωνούν ή δεν έχουν συμφωνήσει. Kαταλήγω αβίαστα στο συμπέρασμα ότι είτε δεν ενημερώνεστε επαρκώς για κάτι τόσο επουσιώδες, όπως μια εφημερίδα, είτε ότι οι τράπεζες μας δουλεύουν ψιλό γαζί.
M.T.
Όλα αυτά δημοσιεύτηκαν στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Φαίνεται πως η Μάνια δεν κοιμάται πλέον τα βράδια και..αρέσκεται στο να απαντάει σε… απαντήσεις υπουργών.
-Διαβάστε εδώ τι έγραψε χθες η Ελευθεροτυπία και εδώ τι απάντησε ο βενιζέλος