ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ο Φρίξος, ο Λάκης και το ΣΔΟΕ


Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Φρίξου Δρακοντίδη συνέβαλε στο να κινητοποιηθούν οι διωκτικές αρχές και να προχωρήσουν στην σύλληψη του γνωστού μόδιστρου-εισαγωγέα Λάκη Γαβαλά. Ο Δρακοντίδης είχε αποκαλύψει, σε ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο ΚΑΡΦΙ, ότι ο Γαβαλάς είχε φεσώσει όλη την αγορά, παρά το γεγονός ότι έβαζε «καπέλο» μέχρι και 1000% σε εμπορεύματα (μπουφάν κλπ) τα οποία του τα έφτιαχναν βιοτεχνίες με φθηνά εργατικά χέρια. Ο Γαβαλάς την ώρα που είχε κηρύξει πτώχευση στην εταιρία του έχοντας οδηγήσει δεκάδες προμηθευτές σε οικονομικό αδιέξοδο, αλώνιζε τα νησιά του Αιγαίου με υπερπολυτελή κότερα, κυκλοφορούσε με Rolls Roy’s και αγόραζε ποδήλατα γυμναστικής 35.000 ευρώ για (ένα) σπίτι στο Κολωνάκι για το οποίο πληρώνει ενοίκιο 12.000 ευρώ το μήνα!
Ο μόδιστρος που τελικά δεν κατάφερε να γλυτώσει από την «τσιμπίδα» του ΣΔΟΕ συνελήφθη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 1.480.000 ευρώ.
Στη μεγάλη φωτογραφία ο Λάκης με μπουφάν αξίας 80 ευρώ που..ο ίδιος το πουλούσε 800 ευρώ... Οι χειροπέδες καλύπτονται με μαντήλι από την Καλαμάτα αξίας 20 ευρώ που ο ίδιος πουλούσε 200 ευρώ.