ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Θρίλερ με την Ελευθεροτυπία μετά την φημολογία για λουκέτο

Αναστάτωση στο χώρο των media προκαλεί η έντονη φημολογία ότι είναι θέμα ημερών, ίσως και ωρών, να μπει λουκέτο στην ιστορική εφημερίδα «Ελευθεροτυπία». Η εκδότρια Μάνια Τεγοπούλου ενημέρωσε αρχικά τους διευθυντές Κύρα Αδάμ και Βαγγέλη Παναγόπουλο ότι τελικά το δάνειο των οχτώ εκατομμυρίων που διαπραγματευόταν δεν θα εγκριθεί. Σύμφωνα με τις προηγούμενες ενημερώσεις των εργαζόμενων, από τον γενικό διευθυντή Αντ. Πολυκανδριώτη, η επιβίωση της εφημερίδας στηριζόταν αποκλειστικά στο συγκεκριμένο δάνειο. Μέρος του δανείου (5 εκατ.) θα πήγαινε στο «πρόγραμμα εξυγίανσης» (απολύσεις- εθελούσιες) και το υπόλοιπο (3 εκατ.) για κάλυψη μέρους της μισθοδοσίας μέχρι τέλους του χρόνου, οπότε το ενδεχόμενο να κλείσει η εφημερίδα (όπως λέει η Μάνια) είναι ορθάνοιχτο… Η Μάνια Τεγοπούλου, σύμφωνα με τις typologies, είχε αρχικά αποφασίσει να μην..κυκλοφορήσει αύριο το φύλλο, όμως, μετά από συζητήσεις με τους επιτελείς, πείστηκε και η εφημερίδα θα είναι στα περίπτερα.

Υ.Γ:
Οι εργαζόμενοι στην Χ. Κ. Τεγόπουλος έχουν προγραμματίσει για αύριο το μεσημέρι γενική συνέλευση όπου θα συζητηθούν τα νέα δεδομένα και οι τελευταίες εξελίξεις.