ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Δάχτυλος Τζιμάκου πίσω από το άρθρο του Π. Θ. Αγγελόπουλου;

Τρόμος στην οικογένεια του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, πρωτότοκος γιος του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία και της Γιάννας Αγγελοπούλου ετοιμάζεται λέει (ακόμη και) για αναδιανομή της τεράστιας περιουσίας της οικογένειας. Κι αυτό βάσει των όσων γράφει σε κείμενό του που δημοσιεύτηκε στην Athens Voice.
Στο κείμενό του ο Π. Αγγελόπουλος κάνει λόγο για την ανάγκη λαϊκής εξέγερσης(!) και τη «δηµιουργία ενός ηγεµονικού πολιτικού µετώπου, µιας κρίσιµης µάζας κοµµάτων, συνελεύσεων, σωµατείων και πολιτών, που θα παλέψει για την πολιτική-κοινωνική χειραφέτηση και θα εκπονήσει ένα µεταβατικό πρόγραµµα εκτάκτου ανάγκης για την υπεράσπιση των λαϊκών συµφερόντων».
Οπως γράφει ο «αγανακτισμένος» Π. Θ. Αγγελόπουλος «βασικοί άξονες (του προγράμματος) πρέπει να είναι η στάση πληρωµών και η διαγραφή του χρέους σε ρήξη µε την Ε.Ε., η αναδιανοµή του εισοδήµατος εις βάρος του κεφαλαίου και..υπέρ της µισθωτής εργασίας, η υπεράσπιση του δηµόσιου και δωρεάν χαρακτήρα των κοινωνικών αγαθών (υγεία, παιδεία), η εθνικοποίηση-κοινωνικοποίηση των τραπεζών και των στρατηγικών επιχειρήσεων και η χάραξη βιοµηχανικής πολιτικής µε στόχο την παραγωγική ανασυγκρότηση και την ανακούφιση των εργαζοµένων, η θέσπιση αποκεντρωµένων αµεσοδηµοκρατικών θεσµών και η κατάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας».
Πολλοί είπαν ότι οι επαφές της Γιάννας Αγγελοπούλου με τον ανατρεπτικό Τζίμη Πανούση από την εποχή του City Fm ίσως να επηρέασαν και τον πρωτότοκο γιό... Τι να πει κανείς...
Να δούμε τι άλλο μας επιφυλλάσσει ο βαθύπλουτος γιός της Γιάννας που θέλει να γίνει Τσε Γκεβάρα.