ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Η (αποκαλυπτική) «τρέλα» του Χατζηνικολάου με το twitter

- ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ALTER
- ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
- ΥΠ΄ΑΤΜΟΝ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ


«Τρέλα» με το twitter φαίνεται πως έχει ο Νίκος Χατζηνικολάου καθώς συνομιλεί συνεχώς με τους διαδικτυακούς φίλους του απαντώντας στα ερωτήματα των περισσοτέρων, άν όχι σε όλων. Καθημερινή σχεδόν είναι, εκτός από κάποια διαλείμματα «για να δει το μωράκι του», η επαφή του με γνωστά και «λαμπερά» ονόματα (Ελεωνόρα Μελέτη) αλλά και... απλούς «θαυμαστές» του. Πολλές φορές αυτές τις συνομιλίες στο twitter είναι αποκαλυπτικές των προθέσεων του Χατζηνικολάου σχετικά με τα επαγγελματικά του σχέδια για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Ο τηλεπαρουσιαστής φαίνεται πως είναι υπ΄ ατμόν καθώς όταν ρωτήθηκε στο twitter αν θα έχει και φέτος συγκεκριμένο σχολιαστή στο δελτίο του Alter, απάντησε: «Αν όλα πάνε καλά και είμαι στο δελτίο, ναι! Θα τον καλώ συχνά». Επόμενο ήταν όλοι να αρχίσουν να τον ρωτάνε αν θα μείνει στο δελτίο του Alter κι αν όχι που θα πάει για να τον «ακολουθήσουν». Η απάντηση του Χατζηνικολάου «θα δούμε... ελπίζω» όχι μόνο δεν..ξεκαθάρισε τα πράγματα αλλά προκάλεσε νέο κύκλο συζητήσεων.
Τώρα και στα σοβαρά: Προς απεργιακές κινητοποιήσεις προσανατολίζονται εκ νέου οι εργαζόμενοι στο Alter καθώς ο Κ. Γιαννίκος που τους είχε υποσχεθεί ότι θα τους πληρώσει τέλος του μηνός, τους πήγε για Οκτώβριο, διαμηνύοντας ότι δεν υπάρχουν λεφτά... Ολοι οι εργαζομενοι παραμένουν απλήρωτοι και το πρόγραμμα του καναλιού που ήταν να αρχίσει στις 5 Σεπτεμβρίου, με τον Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αναβάλλεται με πιθανότερη ημερομηνία έναρξης την 12η Σεπτεμβρίου καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Υ.Γ.:
Ο Χατζηνικολάου συμμετέχει σε όλες τις συσκέψεις με Κουρή, Γιαννίκο και εκπροσώπους του fund Argo για το μέλλον του Alter. Οι περισσότερες μαζώξεις γίνονται στα γραφεία της Real News.