ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Να τιμωρηθούν αυτοί που σακάτεψαν τον Μ. Κυπραίο



Στη Βουλή το θέμα της επίθεσης ανδρών των ΜΑΤ κατά του δημοσιογράφου Μανώλη Κυπραίου που τραυματίστηκε βαρύτατα κατά τη διάρκεια των αστυνομικών βιαιοτήτων στην περιοχή του Συντάγματος στις 15 Ιουνίου. Με κοινή τους ερώτηση ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας και ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών, Γ. Δημαράς ζητούν από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να προχωρήσει στην τιμωρία των υπαίτιων για τον σοβαρότατο τραυματισμό του Κυπραίου.
Τσίπρας και Δημαράς στην ερώτησή τους κάνουν λόγο για «βάρβαρη, ανελέητη και αυθαίρετη αστυνομική βία, αποτέλεσμα της οποίας ήταν περιστατικά σοβαρών τραυματισμών, με αποκορύφωμα την ανεπανόρθωτη βλάβη που υπέστη, ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος κατά την ώρα εργασίας του» ενώ επισημαίνουν ότι από εκείνη την ημέρα «ο Μανώλης Κυπραίος και η οικογένειά του ζει το δικό της Γολγοθά, με συνεχείς ιατρικές εξετάσεις που έχουν ως οριστικό πόρισμα την ολική κώφωση και την αστάθεια κατά τη στάση και τη βάδιση του, ενώ..τεράστιες είναι οι επιπτώσεις και στον τομέα της ψυχοσύνθεσής του».