ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Περισσότερες από 85 απολύσεις σε μία εβδομάδα στο χώρο των ΜΜΕ

- ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΤΕΡ!

- ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΙΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ΚΑΙ ΟΙ 50 ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ) ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ


Τα δελτία απολύσεων πλέον στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι ημερήσια. Αν όλο το προηγούμενο διάστημα, περίπου ένας χρόνος που ξεκίνησε ο αργόσυρτος θάνατος της παραπαίουσας και σε βαθειά κρίση και ανυποληψία δημοσιογραφίας, καταγράφονται τουλάχιστον 700 απολύσεις, μέσα σε μια μόλις εβδομάδα ξεπέρασαν τις 85. Γιατί δεν είναι μόνο οι 16 στο ΣΚΑΙ, οι 9 στην ΙΜΑΚΟ, οι 4 στις Αττικές Εκδόσεις, οι 5 στην τηλεόραση του 902, οι 2 στον ΑΝΤ1. Είναι οι 50 που έσκασαν στις «Αποκαλύψεις» σε απλήρωτους από τον περασμένο Σεπτέμβριο εργαζόμενους όλων των ειδικοτήτων μετά την ανακοίνωση του λουκέτου που θα μπει προσεχώς.
Και έπονται οι εκατοντάδες από το Alter στο οποίο όπως σαφώς δηλώνουν μέτοχοι και στελέχη του (ναι, ναι αυτοί που λυπημένα αναγνωρίζουν πως έκαναν λάθη και φούσκωσαν τόσο το κανάλι στα όρια του μισού δισεκατομμυρίων χρεών) θα βρεθεί λύση σωτηρίας. Για τους ίδιους φυσικά. Γιατί η «σωτηρία» τους θα επιβληθεί με το σκληρό μνημόνιο απολύσεων, τουλάχιστον 500 ατόμων, όσο κι αν.... προσπαθούν να κρύψουν τους αριθμούς στα business plan που εγκρίνουν οι τράπεζες για να αναλάβουν τα ηνία του Alter.

Πίσω πάλι στις απολύσεις. Γιατί –έτσι λένε οι πληροφορίες- ακολουθεί πογκρόμ σε συγκρότημα Μπόμπολα, σε Mega, στο ΔΟΛ και φυσικά στην «Ελευθεροτυπία». Με πρόσχημα τα οικονομικά στοιχεία των ισολογισμών και της φημολογίας για αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών στις εισηγμένες επιχειρήσεις των ΜΜΕ.

-περισσότερα στο greektv-com.blogspot.com