ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Στην επιτήρηση και με τη βούλα οι 5 εισηγμένες των ΜΜΕ

Τελικά έχει κότσια ο διευθύνων συμβούλος της ΕΧΑΕ και προέδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης. Τηρώντας τα του νόμου και ακολουθώντας χωρίς «παρακάμψεις» τους κανόνες του παιχνιδιού έθεσε σε καθεστώς επιτήρησης (και) τις μετοχές 5 εισηγμένων εταιρειών από τον κλάδο των ΜΜΕ.
Η πεντάδα αποτελείται από τις μετοχές των εταιρειών: ΔΟΛ, Τηλέτυπος, Χ.Κ. Τεγόπουλος, Πήγασος και Τεχνικές Εκδόσεις.
Το απόσπασμα από την απόφαση του σημερινού ΔΣ του Χρηματιστηρίου, που περιλαμβάνει και τις πέντε εισηγμένες από τον κλάδο των ΜΜΕ, έχει ως εξής:
[5. Μεταφορά στην Κατηγορία Επιτήρησης (άρθρο 3.1.2.5.)
Σύμφωνα με το άρθρο 3.1.2.5. του κανονισμού οι μετοχές των εταιριών «YALCO - ΣΩΚΡΑΤΗΣ Δ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΥΙΟΣ Α.Ε.», «ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΙΣΧΥΟΣ & ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Α.Ε.», «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.», «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε», «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.», «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.», «SATO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΟΥ» «Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.», «OLYMPIC CATERING Α.Ε.», «NUTRIART A.B.E.E.» και «ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.», μεταφέρονται στην Κατηγορία Επιτήρησης.
Η ένταξη των εταιριών στην Κατηγορία Επιτήρησης θα ισχύσει από τη συνεδρίαση της Παρασκευής 8 Απριλίου 2011.]-από medea&media