ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

1.300 ευρώ μάζεψαν οι καλοπληρωμένοι άσοι του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη!



Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει στο άκουσμα της παραπάνω είδησης… Έπειτα από πρωτοβουλία των τριών αρχηγών της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού, οι παίκτες κατάφεραν να συγκεντρώσουν το… αστρονομικό ποσό των 1.300 ευρώ για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη!
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Derby», οι υπεύθυνοι του Ερασιτέχνη είχαν ζητήσει από τους παίκτες των «πρασίνων» να απευθύνουν έκκληση στον κόσμο να ενισχύσει τα τμήματα του Παναθηναϊκού, όχι όμως και να προσφέρουν χρήματα. Κατόπιν πρωτοβουλίας των αρχηγών όμως αποφασίστηκε να συνδράμουν και αυτοί οικονομικά, με το ποσό που συγκεντρώθηκε να φτάνει τα… 1.300 ευρώ.
Μοναδικές εξαιρέσεις ο Τζιμπρίλ Σισέ, που είχε δηλώσει σε εκδήλωση του Ερασιτέχνη ότι θα προσφέρει 10.000 ευρώ, ο Κώστας Κατσουράνης, που έδωσε 5.000 και ο Γιώργος Καραγκούνης 3.000 ευρώ.
Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, μόλις πληροφορήθηκαν το ποσό που μαζεύτηκε, ευχαρίστησαν για την προσφορά και την αρνήθηκαν..ευγενικά.

- από το opinionpost.gr