ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Οι διαρροές για το Sportime και οι «θέσεις εργασίας» των 300 και 400 ευρώ ...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

«Ακούγεται τον τελευταίο καιρό ότι ο κ. Σόμπολος έχει δώσει τις ευλογίες του για να βγει στα περίπτερα νέο φύλλο του Sportime από τον κ. Μπίρη της Ώρας για Σπορ (με τη συμμετοχή βεβαίως του καταδικασθέντος για την υπόθεση sportime Κωστα – Γιώργη Κυριακόπουλου).
Οι δημοσιογράφοι πρώην εργαζόμενοι στο Sportime, ασφαλώς και δεν έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους στην κυκλοφορία τέτοιου φύλλου και θεωρούν αυτονόητο πως η ΕΣΗΕΑ θα πρέπει να μπλοκάρει οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια.
Δουλέψαμε 14 χρόνια σε αυτή την εφημερίδα και αγωνιζόμαστε για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων μας. Ελπίζουμε σε αυτή την πειρατική προσπάθεια οι «εκδότες» να μην έχουν συνεργάτες πρώην συναδέλφους μας στο Sportime με το δέλεαρ μισθολογίου. Τρέφουν ψευδαισθήσεις όσοι πιστεύουν πως αυτοί οι άνθρωποι που οδήγησαν αυτή την ιστορική εφημερίδα στην καταστροφή, μπορούν τώρα να....τους προσφέρουν δουλειά. Με ποια εχέγγυα και με ποια προοπτική;
Ζητούμε την συμπαράσταση της ΕΣΗΕΑ. Τέτοιο φύλλο δεν πρέπει να κρεμαστεί στα περίπτερα. Και βέβαια κανείς στην Ακαδημίας δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι σε τέτοια εποχή δεν μπορούν να μπλοκαριστούν προσπάθειες που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας. Γιατί δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας των 300 και 400 ευρώ. Αυτό ονομάζεται δουλεία.
Η ΕΣΗΕΑ δεν μπορεί να επιτρέψει κάτι τέτοιο εις βάρος μας.»
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ