ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τις δηλώσεις Παναγόπουλου


Μετά τις επιστολές του διευθύνοντος συμβούλου του ΣΚΑΪ Χρήστου Παναγόπουλου στο ιστολόγιο fimotro σχετικά με ανάρτηση του σάιτ parapolitika.gr, ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης απαντά αναφέροντας ότι προσφεύγει στη Δικαιοσύνη.
Αναλυτικά η απάντηση μέσω του parapolitika.gr:

«Υπέπεσε στην αντίληψή μου, η από 20-02-2011 και ώρα 23:00 ανάρτηση του ιστολογίου www.fimotro.blogspot.com. Επ’ αυτής έχω να δηλώσω τα εξής:
Με έκπληξη διάβασα τις κατάπτυστες και συκοφαντικές δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΣΚΑΙ κ. Χρήστου Παναγόπουλου για το πρόσωπό μου, από την επιστολή του που δημοσιεύτηκε στο εις άνω ιστολόγιο. Ο κ. Παναγόπουλος όχι μόνο επέλεξε να με καθυβρίσει προσωπικά, προχωρώντας σε συκοφαντικές και ψευδείς αναφορές για την επαγγελματική μου υπόσταση, αλλά έφθασε στο σημείο να ζητήσει δημοσίως την «εξαφάνισή» μου, επιλέγοντας συνειδητά να με στοχοποιήσει και προτρέποντας σε πιθανές κακουργηματικές πράξεις εις βάρος μου. Το λόγο έχει πλέον η αστική και ποινική δικαιοσύνη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ»,,,,
---------------------------
Διαβάστε:

-Το δημοσίευμα του parapolitika.gr για τον Παναγόπουλο στο
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/54149/Default.aspx

-Δείτε τις απαντήσεις Παναγόπουλου στο
http://fimotro.blogspot.com/2011/02/ia-thn.html
και στο
http://fimotro.blogspot.com/2011/02/fimotro_5683.html