ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Αγρίεψε ο Παναγόπουλος του ΣΚΑΪ - Παραιτήθηκε από το κανάλι ο άνθρωπος του Μαρινάκη



Αγριεύει το παιχνίδι! Ο διευθύνων σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ Χρήστος Παναγόπουλος φέρεται εξοργισμένος με δημοσίευμα του σάιτ parapolitika.gr υπό τον τίτλο «Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ - Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ».
Ο Παναγόπουλος εμφανίζεται με δυο επιστολές του στο μπλογκ fimotro να κάνει λόγο «για λάσπη που κάποιοι συμπλεγματικοί εκτοξεύουν εναντίον του» και αναφέρει ότι η «ανοίκεια επίθεση στο πρόσωπό του, πασπαλισμένη και με ολίγον... Ρουσόπουλο, είναι συνηθισμένη πρακτική συγκεκριμένου δημοσιογράφου». Χαρακτηριστικά φέρεται να λέει: «Είμαι βέβαιος, ότι ο Β. Μαρινάκης έχει απόλυτη επίγνωση της... ποιότητας των συνεργατών του και είμαι επίσης βέβαιος ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει μετά την επίθεση που έκαναν στο πρόσωπό μου». Aλγεινή ντύπωση προκαλεί οτι ο διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΪ (και σύμφωνα πάντα με το fimotro) χρησιμοποιεί βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του....υπευθύνου του σάιτ parapolitika.
Θυμίζουμε οτι ο Παναγόπουλος σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, καταδίκασε τα επεισόδια και τα όσα συνέβησαν μέσα στο γήπεδο σημειώνοντας πως είναι «ντροπή αυτό που έγινε στο Καραϊσκάκη».
Την ίδια ώρα την παραίτησή του από το ΔΣ του ΣΚΑΪ, υπέβαλε το απόγευμα ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη και αντιπρόεδρος του καναλιού Γιάννης Βρέντζος. Η κίνηση αυτή κατά πολλούς συνδέεται με την κριτική που άσκησε το κανάλι του Αλαφούζου για το ντέρμπι στο κεντρικό του δελτίο.

Διαβάστε:

-Το δημοσίευμα του parapolitika.gr για τον Παναγόπουλο

- Τις απαντήσεις του διευθύνοντος συμβούλου του ΣΚΑΙ στο
http://fimotro.blogspot.com/2011/02/ia-thn.html
και στο
http://fimotro.blogspot.com/2011/02/fimotro_5683.html