ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Στο πόδι οι εργαζόμενοι σε Πήγασο και Ελευθεροτυπία

Συνελεύσεις εργαζόμενων σήμερα στο ΕΘΝΟΣ, στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ και στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
Στον όμιλο του Πήγασου η Ιωάννα Ηλιάδη, εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό της ΕΣΗΕΑ, καταγγέλλει ότι καλλιεργείται κλίμα εκφοβισμού με διαρροή πληροφοριών για μαζικές απολύσεις. Ταυτόχρονα καλεί τους εργαζόμενους σε έκτακτη Γενική Συνέλευση σήμερα στις 15:30 το μεσημέρι, στον πρώτο όροφο του κτιρίου στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου.
Η εκπρόσωπος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι απολύσεις συναδέλφων μας από την εφημερίδα, όχι απλά συνεχίζονται αλλά εντείνονται. Μετά τις πρόσφατες απολύσεις στην διόρθωση και στους φωτογράφους, σειρά είχαν χθες το βράδυ τρεις συνάδελφοι από.... το ατελιέ (δύο από το Κυριακάτικο και μια από το καθημερινό). Παράλληλα καλλιεργείται κλίμα εκφοβισμού μας με διαρροή πληροφοριών για μαζικές απολύσεις, για να μας αποτρέψουν να μιλήσουμε. Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Οι απολύσεις πρέπει να σταματήσουν και οι πρόσφατες απολύσεις να ανακληθούν. Πρέπει τόσο η ΕΣΗΕΑ, αλλά και ο καθένας από εμάς να λάβει θέση.
Σας καλώ σε έκτακτη Γενική Συνέλευση σήμερα στις 15:30 το μεσημέρι, στον πρώτο όροφο του κτιρίου για να συζητήσουμε και να προγραμματίσουμε τις κινήσεις μας.
Λόγω του εκτάκτου της κατάστασης, σας παρακαλώ να ειδοποιήσετε και τους άλλους συναδέλφους που τυχόν δεν έχουν προφθάσει να ενημερωθούν. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε την επίθεση που δεχόμαστε».