ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Εφημερίδα Μεσόγειος: από τον Γραμματικάκη στον Ζαγοριανίτη

Προγραμματίζεται και έκδοση
κυριακάτικου φύλλου
που θα βγαίνει στην Αθήνα



Μια από τις πιο ιστορικές και παραδοσιακές εφημερίδες της χώρας η «Μεσόγειος», που δημιούργησε πριν από 60 χρόνια ο Αριστοτέλης Γραμματικάκης, και συνέχισε την έκδοση της ο γιος του Κώστας, αλλάζει σελίδα και περνάει σε ένα νέο σχήμα που θ'αναλάβει να την οδηγήσει στις προκλήσεις της νέας εποχή!
Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις που έγιναν, την διεύθυνση της εφημερίδας αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος κ. Παντελής Ζαγοριανίτης, που είναι γνωστός από το πέρασμα του σε αθηναϊκές εφημερίδες ως στέλεχος, αλλά και πρόσφατα από το σύντομο πέρασμα του στην «ΤΟΛΜΗ».
Το σχήμα που αναλαμβάνει τη «Μεσόγειο» θα είναι πενταμελές, δεν αποκαλύφθηκε όμως στους δημοσιογράφους της εφημερίδας ποιοι άλλοι εκτός του κ. Ζαγοριανίτη συμμετέχουν, ενώ ο κ. Γραμματικάκης θα παραμείνει στην εφημερίδα ως αρθρογράφος. Όπως είπε ο...κ. Κώστας Γραμματικάκης διασφαλίζονται όλες οι θέσεις εργασίας των δημοσιογράφων, τα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα και τα ασφαλιστικά τους ζητήματα, κάτι που για τον κ. Γραμματικάκη ήταν απαραίτητη και αναγκαία συνθήκη για να γίνει η συνεργασία των δύο πλευρών.
Μάλιστα όπως άφησε να διαφανεί θα δημιουργηθούν και νέες θέσεις εργασίας ενώ προανήγγειλε και έκδοση κυριακάτικου φύλλου που θα βγαίνει στην Αθήνα, ενώ ο νέος διευθυντής αναλαμβάνει τα καθήκοντα του τη Δευτέρα.



πηγή: cretalive.gr