ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Το ταξίδι του Αγγελάκα


Από τους µουσικούς που έµειναν πιστοί στις απόψεις τους, που απέφυγαν το συνηθισµένο σφάλµα να αναπαράγουν την επιτυχηµένη συνταγή της νιότης τους, ο Γιάννης Αγγελάκας αποτελεί µια φωτεινή εξαίρεση στον χώρο του ελληνικού ροκ. Οχι µόνο γιατί εξακολούθησε να είναι συνεπής στην ταξιδιάρα ψυχή του, αλλά και γιατί η συνέπεια αυτή τον έβγαλε σε ένα καινούργιο µουσικό ύφος που αποδείχτηκε (και αυτό) δηµοφιλές.
«Οχι, δεν µου έλειψαν οι Τρύπες» τον βλέπουµε να λέει στο ντοκιµαντέρ της Αγγελικής Αριστοπούλου «Ταξιδιάρα ψυχή» που θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 30/9 στον κινηµατογράφο «Μικρόκοσµο» (στου Φιξ). «Δεν µου έλειψαν γιατί δεν αισθανόµουν καλά µέσα εκεί πια».
Το ντοκιµαντέρ, διάρκειας 60 λεπτών, παρακολουθεί την καθηµερινότητά του, τα ακούσµατά του από την παιδική του ηλικία, τον έρωτά του για την κρητική µουσική, τη σχέση του µε τους φίλους του µουσικούς Νίκο Βελιώτη, Ντίνο Σαδίκη και Ψαρογιώργη τους πειραµατισµούς τους στη µουσική, την εξέλιξή τους. Η «Ταξιδιάρα ψυχή» προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Ντοκιµαντέρ Θεσσαλονίκης... και απέσπασε το βραβείο Fipresci.

Χ.Π.

Ορίζοντες /Δίκτυο / ΤΑ ΝΕΑ