ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Τρεις μήνες απλήρωτοι οι «οργισμένοι» της Φειδίου




Τρεις μήνες απλήρωτοι είναι οι εργαζόμενοι στην Απογευματινή καθώς η εργοδοσία αρνείται να τους καταβάλει τα δεδουλευμένα χρησιμοποιώντας την μόνιμη αιτιολογία ότι δεν υπάρχουν χρήματα στα ταμεία της επιχείρησης. Οι διαβεβαιώσεις Σαραντόπουλου ότι μέσα στην εβδομάδα θα τους καταβληθούν έναντι κάποια χρήματα ουδόλως καθησυχάζει τους οργισμένους της Φειδίου καθώς οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν πλέον έντονο βιοποριστικό πρόβλημα.
Θυμίζουμε ότι για τη διασφάλιση των εργαζομένων η ΕΣΗΕΑ με τις άλλες ενώσεις έχουν καταθέσει αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα. Ο ιδιοκτήτης Κ. Ι. Σαραντόπουλος, επιμένει ότι αν οι εργαζόμενοι δεν συμφωνήσουν με σχέδιο που προβλέπει 60 απολύσεις δεν πρόκειται να ομαλοποιηθούν οι πληρωμές. Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι αντιτείνουν ότι πρώτα πρέπει να γίνει συνολική εξόφληση και ακολούθως να... συζητηθεί ένα σχέδιο εξυγίανσης του φύλλου «το οποίο δεν θα στερείται λογικής».