ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

To troktiko και η παράλειψη του Αντώνη Καρκαγιάννη...





Ο Αντώνης Καρκαγιάννης είχε εκφράσει την επιθυμία να μην ταφεί αλλά να αποτεφρωθεί η σορός του χωρίς οιαδήποτε τελετή. Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε στο μπλογκ troktiko καθώς εξέφρασε την απαρέσκειά του. Το troktiko ενοχλήθηκε και για το ότι ο Καρκαγιάννης παρέλειψε να τους ενημερώσει για τα… «πιστεύω» του!
Διαβάστε τι γράφουν και βγάλτε κι εσείς τα συμπεράσματά σας:

«Ο Καρκαγιάννης θα αποτεφρωθεί και δεν θα ταφεί

Θα λέγαμε "Ο Θεός να τον αναπαύσει" αλλά ο ίδιος δεν θα το ήθελε και γιαυτό δεν μπορούμε να το πούμε. Όμως λέμε να είναι καλά όπου και αν είναι. Ο Αντώνης Καρκαγιάννης πέθανε προχθές και θα αποτεφρωθεί αφού δεν ήθελε κάποια θρησκευτική ή πολιτική τελετή. Δικαίωμα του εννοείται αλλά τα "πιστεύω" των ανθρώπων της ενημέρωσης πρέπει να τα ξέρουμε από νωρίς για να μπορούμε να αποκρυπτογραφήσουμε όσα λένε στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" και την κάθε εφημερίδα ή ΜΜΕ που περνάνε απόψεις.
Το λέμε γενικότερα. Εμείς είμαστε ανώνυμοι αλλά στο "ποιοι είμαστε" δεξιά γράφουμε και τα πιστεύω μας. Οι επώνυμοι όμως το αποφεύγουν. Είναι προσωπικά δεδομένα. Σωστά αλλά έτσι δεν ξέρεις τι πρεσβεύει ο καθένας και γιατί το γράφει.»