ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Τα χρέη του Ελληνα Τομ Τζόουνς και η παραίτηση της υπουργού συζύγου του


Ολος ο Κόσμος έμαθε
για τις φορο-οφειλές
του Βοσκόπουλου
και την απομπομπή
της Γκερέκου...


Τον γύρο του Κόσμου έκανε η είδηση της αποπομπής- παραίτησης της υφυπουργού Τουρισμού Άντζελας Γκερέκου. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έδωσαν έκταση στην είδηση εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει την Ελλάδα.

«Ελληνίδα υπουργός χάνει τη δουλειά της λόγω απλήρωτων φόρων του συζύγου της», είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος του βρετανικού δικτύου BBC, που επιπροσθέτως σχολιάζει ότι «η αποκάλυψη αυτή είναι μεγάλη ντροπή για την κυβέρνηση, η οποία αναγκάζει εκατομμύρια Έλληνες να υποστούν περικοπές μισθών και συντάξεων».

Από την πλευρά του ο Independent που χαρακτηρίζει τον Τόλη Βοσκόπουλο ως τον Ελληνα Τομ Τζόουνς γράφει: «Ελληνίδα υπουργός παραιτείται για το φορολογικό χρέος του συζύγου της ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ / Ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Έλληνας Tom Jones, δεν έχει πληρώσει φόρους για περίπου δύο δεκαετίες, σύμφωνα με στοιχεία των οικονομικών υπηρεσιών της Αθήνας».

Με τη σειρά τους οι Times της Νέας Υόρκης αναφέρονται στο θέμα της «51χρονης πρώην ηθοποιού» και πρώην υπουργού γράφοντας οτι.... «η ελληνική κυβέρνηση γνωστοποίησε πως η 51χρονη υφυπουργός Πολιτισμού - Τουρισμού, πρώην ηθοποιός, παραιτείται λίγες ώρες μετά από τη δημοσίευση σχετικού άρθρου σε καθημερινή εφημερίδα για τα χρέη του συζύγου της στην εφορία».