ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Τι γυρεύει ο Τράγκας στην Απογευματινή;





Οσοι τον είδαν (και ήταν πολλοί) αναρωτήθηκαν: «Τι γυρεύει ο Τράγκας στην Απογευματινή;» Ο εκδότης-δημοσιογράφος εθεάθη (τουλάχιστον δύο φορές) να διαβαίνει την είσοδο του κτιρίου της Φειδίου.
Ο Γιώργος Τράγκας όπως ακούγεται συναντήθηκε με τον εργολάβο – εκδότη Κ. Ι. Σαραντόπουλο «για να συζητήσουν μελλοντικές συνεργασίες». Κάποιοι είπαν ότι ο Τράγκας λειτουργεί σαν μεσάζοντας των Λαυρεντιάδη – Κυριακίδη αν και στο παρελθόν σενάρια περί εξαγοράς της Απογευματινής από το επιχειρηματικό δίδυμο είχαν διαψευστεί κατηγορηματικά. Ισως τώρα με τη μεσολάβηση Τράγκα να έχει.... βρεθεί κοινός τόπος για συνεργασία Σαραντόπουλου – Κυριακίδη αν και οι περισσότεροι το αποκλείουν.
Θυμίζουμε ότι στην εταιρεία Κυριακίδη, έχουν περάσει οι τίτλοι των εντύπων "Financial Box" και "Score Live". Και οι δύο εφημερίδες είχαν εκδοθεί από τον Τράγκα ενώ το δίδυμο Λαυρεντιάδη - Κυριακίδη έχει αποκτήσει από τον ίδιο και τον τηλεοπτικό σταθμό Κ-10.