ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Από το Θέμα στη γενική διεύθυνση των εντύπων Κυριακίδη


Η ΑΜΑΛΙΑ ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗ
ΕΚΤΟΠΙΣΕ
ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ
ΣΙΔΕΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗ




«Ενας ένας εγκαταλείπουν το σκάφος». Αυτό λέγεται ότι ακούστηκε σε πολλά διευθυντικά γραφεία εφημερίδων χθες το μεσημέρι όταν διέρρευσε η πληροφορία ότι ένα από τα στελέχη του Θέμου Αναστασιάδη αποχωρεί από το Πρώτο Θέμα. Ο λόγος για την δημοσιογράφο Αμαλία Νεγρεπόντη που όπως έγινε ευρέως γνωστό αναλαμβάνει την γενική διεύθυνση των εντύπων του ομίλου Κυριακίδη. Ο όμιλος του Πέτρου Κυριακίδη περιλαμβάνει τις.... εφημερίδες Espresso, Espresso Κύπρου, Ισοτιμία, Σφήνα, Athens News καθώς και 12 τίτλους περιοδικών. Επίσης κατέχει το 12,5% του Πήγασου και το 10% της Ελευθεροτυπίας, καθώς και το 50% των περιοδικών Επίκαιρα και Metropolitan. Ο όμιλος έχει στην κατοχή του τους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 10 και SportTV, καθώς και πάρα πολλά βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους.
Η τοποθέτηση της δημοσιογράφου Αμαλίας Νεγρεπόντη ως γενικής διευθύντριας ανακοινώθηκε στα υπόλοιπα στελέχη του ομίλου Κυριακίδη μέσω εσωτερικής αλληλογραφίας.
Η Νεγρεπόντη υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη του Πρώτου Θέματος ενώ δούλευε επί χρόνια στα ΝΕΑ του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφούσε στο ΘΕΜΑ.

Υ.Γ. Μυστήριο παραμένει το τι θα απογίνει και με τι θα ασχοληθεί το μέλος του δ.σ. Αρετή Σιδεροκαστρίτη που κατείχε ατύπως την θέση του «γκαουλάιτερ» στα έντυπα των Λαυρεντιάδη- Κυριακίδη.

Υ.Γ.1 Οι επικεφαλής στα έντυπα του ομίλου Κυριακίδη εμφανίζονται να ανησυχούν για τον τρόπο συνεργασίας με την καινούργια γενική διευθύντρια. Ο χρόνος θα δείξει...