ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Προβληματισμός στον Πρωταθλητή ενόψει Γαύρου…




Προβληματισμένοι εμφανίζονται στο επιτελείο της καθημερινής αθλητικής εφημερίδας «Πρωταθλήτης» εξ αιτίας της επικείμενης ανάρτησης στα περίπτερα του «κατακόκκινου» Γαύρου που θα κυκλοφορεί κάθε μέρα. Την εφημερίδα του Αντώνη Πίκουλα ετοιμάζει πυρετωδώς ο διευθυντής της VETO Χρίστος Μουλίνος.
Τα γραφεία του Γαύρου, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στα.... τέλη Μαΐου, βρίσκονται στο ίδιο κτίριο με αυτά της Αξίας, της εβδομαδιαίας οικονομικής εφημερίδας που εκδίδει ο Πίκουλας.
Στον Πρωταθλητή φοβούνται την πιθανότητα ο Γαύρος να τους κόψει φύλλα καθώς έχουν και οι δύο σημείο αναφοράς τους φανατικούς του Ολυμπιακού. Κάποιοι λένε ότι οι «γαύροι» θα αγοράζουν και τις δύο εφημερίδες αλλά παραβλέπουν την παράγοντα των… spreads.

Τη διεύθυνση της εφημερίδας θα αναλάβουν άνθρωποι του Σωκράτη Κόκκαλη και αθλητικογράφοι που θα είναι της απόλυτης επιρροής του προέδρου του Ολυμπιακού...