ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Για Χατζηνικολάου-Ευαγγελάτο οι «μεσολαβήσεις» Γκιόλια στο troktiko

«Θα παρακαλούσα όλους τους επώνυμους δημοσιογράφους να μην επικοινωνήσουν ξανά μαζί μου για οποιαδήποτε μεσολάβηση μου σε θέματα που τους αφορούν. Η σιωπή τους σε αυτό το μείζον θέμα δείχνει την κουλτούρα και την ποιότητα τους.». Αυτό ανέφερε ο Σωκράτης Γκιόλιας στην ανακοίνωσή του σχετικά με την περιπέτεια που είχε όταν αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του για να τον συλλάβουν μετά από μήνυση συνεργάτη του Μ. Τριανταφυλλόπουλου.
Ο ίδιος ο Γκιόλιας στο ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 989 έλυσε το μυστήριο και απάντησε, σε ερώτημα που έθεσαν και οι zoornalistas, για το τι εννοεί λέγοντας «μεσολάβηση»:
«Λυπάμαι για τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Νίκο Ευαγγελάτο που και οι δύο ήξεραν να στέλνουν μηνύματα να τα προωθήσω σε γνωστούς μου στο troktiko και αφορούσαν σε διαφήμιση του newsit μέσω δημοσκοπήσεων ή άλλα παράπονα που είχε ο Χατζηνικολάου. Όμως και οι δύο όπως και άλλοι δημοσιογράφοι δεν βγήκαν να καταδικάσουν έστω και προσωπικά - φιλικά με ένα μήνυμα την φασιστική επιδρομή σε σπίτι και γραφείο (που προβλέπει ο νόμος). Πόσο μάλλον όταν δεν βρέθηκε τίποτα (μέχρι τώρα) στα αρχεία που μου κατασχέθηκαν. Κάποια στιγμή θα κάνω μήνυση στον Νίκο Χ. με το ίδιο σκεπτικό που έκανε και ο Ψαρράς. Ότι βρίσκεται πίσω από το blog fimotro και το γνωρίζει όλος ο κόσμος (έτσι έλεγε ο Ψαρράς για εμάς). Για να δούμε θα πάνε να μπουκάρουν στο σπίτι του; Αν δεν αλλάξει ο νόμος θα γίνει κάποια στιγμή η μήνυση".