ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Εξω φρενών με τα παλιόπαιδα!..

Χαθήκαμε! Τι κακό είναι αυτό που μας βρήκε!.. Ο Χατζηνικολάου δεν είπε χθες το δελτίο ειδήσεων στο Alter!.. Δεν τον άφησαν οι απαράδεκτοι τεχνικοί με τη στάση εργασίας που έκαναν… Τα παλιόπαιδα!..
Γράφει το fimotro:
«ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ "ΦΙΜΩΣΑΝ" ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!..
Πρόβλημα. Μεγάλο πρόβλημα ξαφνικά στο Alter. Η τεχνικοί δεν άφησαν το Νίκο Χατζηνικολάου να μπει στο στούντιο για να κάνει ειδήσεις! Ο δημοσιογράφος βρίσκεται στο γραφείο του στο Alter από το μεσημέρι, αλλά επειδή έχουν... κηρύξει στάση εργασίας, δεν άφησαν κανέναν να μπει στο στούντιο. Το δελτίο βγαίνει με τον Παυλόπουλο και γραμμένο βίντεο με την Κατσέλη! Μέχρι τις 7.30 που δεν είχε αρχίσει η στάση εργασίας, το δελτίο έβγαινε ζωντανό! Ο Παυλόπουλος ξεκίνησε κανονικά το δικό του δελτίο πριν ξεκινήσει η στάση εργασίας. Απίθανα πράγματα. Δεν του αξίζει αυτό του Χατζηνικολάου. Απαράδεκτοι οι τεχνικοί όσο δίκαιο κι αν έχουν...»


«ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ!
ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΜΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Δραματικές θα είναι οι εξελίξεις στα ΜΜΕ. Έρχονται καταστροφικές συγχωνεύσεις και δραματικές περικοπές. Ότι συμβαίνει και στην κοινωνία δηλαδή. Η εξέλιξη στο Alter είναι μόνο η αρχή. Σε λίγο καιρό οι απολυμένοι θα πλακώνονται με τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς. Εμείς θεωρούμε απαράδεκτη τη μεθοδολογία των τεχνικών να μην επιστρέψουν στον Χατζηνικολάου να παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Θα μπορούσαν να διαμαρτυρηθούν στον Κουρή και τον Γιαννίκο. Να κόψουν τη διαφήμιση με το περγαμόντο, αλλά να μην επιτρέπουν στη βιτρίνα του σταθμού που έχει εκτοξεύσει το δελτίο ειδήσεων στα ύψη και φέρνει διαφημιστικά έσοδα στον σταθμό το θεωρούμε απαράδεκτο. Η εξέλιξη αυτή πλήγωσε πολύ άσχημα το Alter.
»

Υ.Γ. Πρέπει να τα έχει πάρει πολύ άσχημα ο Χατζηνικολάου…