ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Γεννημένος εκδότης!

Παραιτήθηκε από την «Παρασκευή» ο Σεραφείμ Κοτρώτσος που διετέλεσε επί σειρά εβδομάδων διευθυντής της εφημερίδας του Αιμίλιου Λιάτσου. Οι δύο άνδρες έλυσαν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει καθώς ο Κοτρώτσος προχωρά χωρίς καθυστερήσεις στην έκδοση νέου πρωινού ημερήσιου φύλλου. Για τον λόγο αυτό ο Σεραφείμ, όπως έχουν γράψει και οι zoornalistas, έχει ξεκινήσει διερευνητικές επαφές στα καφέ του Κολωνακίου προς εξεύρεση δημοσιογράφων που θα στελεχώσουν τη νέα εφημερίδα. Το φύλλο θα είναι στα πρότυπα του Βήματος και λέγεται ότι θα έχει κεντροδεξιά απόκλιση.
O Κοτρώτσος δεν αποκαλύπτει ποιος είναι ο χρηματοδότης του αφήνοντας να εννοηθεί ωστόσο ότι είναι μεγάλο επιχειρηματικό όνομα με επενδύσεις στη ναυτιλία. Οι περισσότεροι εικάζουν ότι από πίσω βρίσκεται και πάλι η Γιάννα Αγγελοπούλου. Το πρόβλημα είναι ποιος (σοβαρός) επαγγελματίας θα συνεργαστεί με τον γνωστό δημοσιογράφο μετά και το δραματικό λουκέτο της Γιάννας στον Ελ. Τύπο που άφησε άνεργους δεκάδες εργαζόμενους.