ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Yπό προθεσμία και ο Λιαρέλλης

Καζάνι που... βράζει είναι πλέον ο ΑΝΤ1, σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και ακόμα και ο νέος διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης, Στρατής Λιαρέλλης, φαίνεται - βάσει πληροφοριών- να είναι υπό προθεσμία.
Μπορεί ο έμπειρος πολιτικός συντάκτης να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης του καναλιού του Αμαρουσίου, ωστόσο τα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του δελτίου ειδήσεων του σταθμού μαρτυρούν τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον ΑΝΤ1.
Το κεντρικό δελτίο έχει... καταβυθιστεί, αφού μετά βίας συγκεντρώνει το 10% τηλεθέασης και το άλλοτε ισχυρό χαρτί του ΑΝΤ1 αποτελεί το μεγαλύτερο «αγκάθι» του σταθμού.
Στα 20 χρόνιας λειτουργίας του ΑΝΤ1, ποτέ άλλοτε, το κανάλι δεν είχε σημειώσει μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Η κορωνίδα ενός σταθμού είναι το δελτίο ειδήσεων και, από ό,τι φαίνεται, στο κανάλι του Αμαρουσίου, μόνο απογοήτευση νιώθει τόσο ο διευθυντής ειδήσεων Στρατής Λιαρέλλης όσο και οι παρουσιαστές αυτού και οι δημοσιογράφοι.
Για πρώτη φορά στην τηλεοπτική ιστορία του καναλιού, το κεντρικό δελτίο καθημερινά κάνει 8%, 9% και μετά βίας... 10% τηλεθέαση.
Ως εκ τούτου, αναμένονται σύντομα ραγδαίες αλλαγές στον άλλοτε κραταιό ενημερωτικό τομέα του ΑΝΤ1.
Ιάσωνας Κυριακού
Αναδημοσίευση από zougla.gr

Y.Γ. Στρατή σήκω φύγε τώρα! Τα παϊδάκια αυτή την εποχή είναι από αρνάκια γάλακτος. Λουκούμι!