ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

«Τug of war» στη VETO –συνωστισμός στην έξοδο κινδύνου

Ολοι θέλουν να εγκαταλείψουν το καράβι. Ο λόγος για τους εργαζόμενους στη VETO του Τριανταφυλλόπουλου. Αν και η εφημερίδα με τα δύο ευρώ φαίνεται ότι πούλησε περίπου 35.000 φύλλα το προσωπικό αναζητεί απεγνωσμένα έξοδο κινδύνου. Ο Μάκης εξακολουθεί να αναζητεί απεγνωσμένα χρηματοδότη για να κρατήσει το φύλλο, μην μπορώντας να χωνέψει το κυκλοφοριακό βατερλώ που υπέστη. Ξεκίνησε από 200.000 φύλλα και σε δυόμισι μήνες έπεσε στα 30.000.
Οι φήμες περί αποχώρησης του Ζαγοριανίτη επιμένουν, παρά το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος και την προηγούμενη εβδομάδα δούλευε κανονικά για την έκδοση του φύλλου.
Και σαν να μην έλειπαν τα άλλα προβλήματα, εντάσεις δημιουργεί (εδώ και αρκετό καιρό) μία υπόγεια, αλλά εμφανής, κόντρα ανάμεσα σε δύο ετερόκλητες ομάδες που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην εφημερίδα. Η διελκυνστίδα για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι είναι μεταξύ της «Εσπρέσσο γκρουπ» που αποτελείται από δημοσιογράφους που πήρε μαζί του αποχωρώντας από την εφημερίδα του Περισσού ο Χρήστος Μουλίνος και της ομάδας που προέρχεται από τον Ελεύθερο Τύπο της Γιάννας.
Βέβαια στην παρούσα συγκυρία το μόνο που ενδιαφέρει τους εργαζόμενους είναι το φύλλο αυτό να μην είναι το τελευταίο…