ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Σε MTV Radio μετατρέπεται ο Arrena - κανένα πρόβλημα για την Εξέδρα

Δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα η αθλητική εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ που εκδίδεται από τον ΔΟΛ και ήταν «συμπληρωματική» του ραδιοσταθμού ARRENA (ανήκει σε ΔΟΛ και Ρέστη).
Ο ραδιοσταθμός σταματά το αθλητικό του πρόγραμμα και γίνεται καθαρά μουσικός. Οσοι δουλεύουν με μπλοκάκια ή πληρώνονται “μαύρα” έχουν ήδη ειδοποιηθεί πως η Κυριακή είναι η τελευταία ημέρα που ο σταθμός θα εκπέμπει ως Arrena. Από Δευτέρα play list και έχει ο Θεός. Μια πρώτη σκέψη πάντως είναι να γίνει MTV Radio.
Από τους εργαζόμενους στον Arrena θα παραμείνουν αρχικά όσοι βρίσκονται στο μισθολόγιο. Και όλα αυτά δύο εβδομάδες ύστερα από την σύσκεψη της νέας διεύθυνσης με τους εργαζόμενους όπου τους ζητήθηκε “πολύ δουλειά”.
Η χαμηλή ακροαματικότητα του σταθμού σε συνδυασμό με το μεγάλο κοστολόγιό του είναι οι βασικοί λόγοι για την αλλαγή πλεύσης του ραδιοσταθμού. Στο δυναμικό του ARRENA ήταν ενταγμένοι και οι Γιάννης Διακογιάννης, Γιώργος Καπουτζίδης, Μάκης Προβατάς, ο Δημ.Σταρόβας , Βασ. Σαμπράκος, Νάσος Γουμενίδης(!), Μ. Σαριδάκης.