ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΨΗΣ: Για ό,τι με χρειαστείτε θα είμαι έναν όροφο πιό πάνω

Στον 5ο όροφο της Μιχαλακοπούλου έγινε η γνωριμία του Παντελή Καψή με τους εργαζόμενους στο Βήμα. Τον Καψή παρουσίασε στο προσωπικό ο απερχόμενος διευθυντής Χρήστος Μεμής κάνοντας χιούμορ: «Φαντάζομαι ότι όλοι θα έχετε μάθει τα νέα, αφού ως συνήθως κανείς δεν δουλεύει και όλοι είσαστε στα blogs. Θέλω να ξέρετε ότι ο κ. Καψής - θεωρώ ότι τον γνωρίζετε όλοι - αναλαμβάνει το Βήμα και εγώ κατεβαίνω στον 4ο».
Φανερά μουδιασμένος ο Καψής από την πλευρά του τόνισε ότι γι’ αυτόν «η ανάληψη της διεύθυνσης του Βήματος είναι πρόκληση, καθώς είναι μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες εφημερίδες της Ελλάδας». Αφησε και την μπηχτή του όμως λέγοντας ότι «όπως θα δεί και ο κ. Μεμής ΚΑΙ τα ΝΕΑ είναι μία από τις καλύτερες εφημερίδες της Ελλάδας». Ο Καψής είπε ότι θα αρχίσει τις επαφές με τους συντάκτες του Βήματος «για να γνωρίσει την εφημερίδα και τους ανθρώπους της», ενώ τόνισε ότι το γραφείο του «θα είναι ανοιχτό σε όλους».
Στα ΝΕΑ όλοι οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν για να αποχαιρετήσουν τον Καψή που τους είπε πως «για ό,τι χρειαστούν, για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσουν θα είναι εκεί, απλώς έναν όροφο πιο πάνω». Ο Μεμής παραβρέθηκε στην «τελετή» αφού ήδη έχει εγκατασταθεί στον 4ο όροφο στο γραφείο του απερχόμενου διευθυντή. Η ομιλία του Μεμή ήταν σύντομη και τυπική ενώ φάνηκε καθαρά η προσπάθειά του να καθησυχάσει τους εμφανώς προβληματισμένους συντάκτες και αρχισυντάκτες. Διαβεβαίωσε χαριτολογώντας ότι θα βάλει τα δυνατά του «για να φανεί αντάξιος του Παντελή».
Προς το παρόν ο Καψής, που πήρε μαζί του την έμπιστη γραμματέα του, έχει εγκατασταθεί σε ένα μικρό γραφείο στον 5ο καθώς του ετοιμάζουν ένα μεγαλύτερο. O Μεμής, που πήρε μαζί τον έμπιστο κλητήρα του, έχει ήδη εγκατασταθεί στο παλιό γραφείο του Καψή.