ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Μαΐου 2026

Τρεις κατηγορίες ΜΜΕ για το σκηνικό Μαρινάκη και Δημητριάδη - Όλο το βίντεο του «θερμού επεισοδίου»


Κοιτώντας και ψάχνοντας σήμερα όσο το δυνατόν περισσότερα ΜΜΕ σχετικά με όσα συνέβησαν χθες το βράδυ, μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γρηγόρη Δημητριάδη, καταλήξαμε να κατατάξουμε τα media σε τρεις γενικές κατηγορίες.

1. Τα ΜΜΕ που διάλεξαν στρατόπεδο
Κάποια ΜΜΕ τάχθηκαν με τη μία ή με την άλλη πλευρά. Κάποια δείχνουν ως υπεύθυνο τον Βαγγέλη Μαρινάκη και κάποια άλλα τον Γρηγόρη Δημητριάδη. Μεγάλη διαφορά στην οπτική είχαν ο ΣΚΑΪ και τα Παραπολιτικά, η παρουσίαση ήταν διαμετρικά αντίθετη.

2. Τα ΜΜΕ που παρουσίασαν τα γεγονότα
Κάποια media λειτούργησαν δημοσιογραφικά και δημοσίευσαν ρεπορτάζ απ' όσα απίστευτα έλαβαν χώρα στις κερκίδες του κλειστού του ΟΑΚΑ. Δεν ενδιαφέρονταν να πάρουν το μέρος του ενός ή του άλλου και απλώς έβαζαν όλες τις πληροφορίες και τα βίντεο που έρχονταν στην κατοχή τους.

3. Τα ΜΜΕ που εξαφάνισαν τα γεγονότα
Αυτή είναι η χειρότερη κατηγορία από τις τρεις. ΜΜΕ που δεν παρουσίασαν τίποτε απ' όσα πρωτοφανή ζήσαμε το βράδυ, της Κυριακής. Ένα επεισόδιο που ήταν Νο 1 στα social media επισκιάζοντας ακόμα και τον τελικό, δεν υπήρχε ούτε ως είδηση στις σελίδες τους. Μπορούν να μας απαντήσουν γιατί εξαφάνισαν κάτι τόσο μεγάλο; Με ποια δημοσιογραφική, όχι δεοντολογία, αλλά δικαιολογία;
-από το e-tetradio


Πάντως το iEidiseis παρουσιάζει ολόκληρο το βίντεο από το χθεσινό θερμό επεισόδιο μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη και του πρώην διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, στο ΟΑΚΑ.