ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2025

Στον ΣΚΑΪ για... debate η Τατιάνα Στεφανίδου - Tέλος από το Open η Ελένη Τσολάκη


Την Τατιάνα Στεφανίδου για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο ΣΚΑΪ λέγοντάς μας ότι θα παρουσιάζει μία καινοτόμα εκπομπή! Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ αναφέρει:«Ο Όμιλος ΣΚΑΪ καλωσορίζει την Τατιάνα Στεφανίδου. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος, με ευρεία εμπειρία στην τηλεόραση, στα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ και με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της, επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Τη νέα τηλεοπτική σεζόν, θα παρουσιάζει μια καινοτόμα εκπομπή, που θα ανοίγει τα debate της καθημερινής ζωής. Ο Όμιλος ΣΚΑΪ την υποδέχεται θερμά και της εύχεται καλή επιτυχία».

Λίγες μόνο ώρες μετά το τελευταίο «Πρωινού Σούσου» για τη σεζόν, το Open έκανε γνωστό ότι η Ελένη Τσολάκη, η παρουσιάστρια της εκπομπής, αποχωρεί από το δυναμικό του. Με μια σύντομη ανακοίνωση, ο τηλεοπτικός σταθμός την ευχαριστεί για την πενταετή συνεργασία του μαζί της, και της εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά της επαγγελματικά βήματα. Αναλυτικά:
«Σήμερα ολοκληρώθηκε ο πενταετής κύκλος συνεργασίας του OPEN με την Ελένη Τσολάκη. Το κανάλι την ευχαριστεί για τη δημιουργική κοινή πορεία και τη συνεισφορά της στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια από την πρώτη στιγμή εργάστηκε σκληρά, με πάθος και όρεξη για το καλύτερο αποτέλεσμα, μη χάνοντας ποτέ το χαμόγελο και τη θετική της ενέργεια.
Της ευχόμαστε θερμά καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στα μελλοντικά επαγγελματικά της βήματα».