ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Προς παραμονή Ζούλα στην ΕΡΤ - Σε ανοιχτή γραμμή με το Μαξίμου


Το τηλεοπτικό παζλ της επόμενης χρονιάς αρχίζει να συμπληρώνεται σιγά σιγά. Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, πάντως, φαίνεται ότι πηγαίνουμε προς παραμονή του προέδρου Κωνσταντίνου Ζούλα, ο οποίος είναι σε ανοιχτή γραμμή με το Μέγαρο Μαξίμου. Οπως γράφει το DarkRoom του Newmoney, παρά τις βολές από τον ΣΥΡΙΖΑ, στο Μαξίμου υπάρχει καλή άποψη για την εμφάνιση της δημόσιας τηλεόρασης, αλλά και για το ERTFLIX, που δικαιώνει το ανταποδοτικό τέλος που καταβάλλουν οι πολίτες. 
Οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται σε 15-20 μέρες, ενώ θα προχωρήσουν κι άλλες αλλαγές, π.χ. μια ρύθμιση για ανείσπρακτες οφειλές του ανταποδοτικού τέλους μέσω των παρόχων ηλεκτρισμού. 
Από εκεί και πέρα, στα σκαριά είναι και ευρύτερες αλλαγές στη λειτουργία της ΕΡΤ, όπως για παράδειγμα στο κεντρικό δελτίο, τα ηνία του οποίου αναμένεται να αναλάβει ο Απόστολος Μαγγηριάδης (τώρα έκανε ΠΣΚ), με τον Γιώργο Κουβαρά να παραμένει σε ρόλο σχολιαστή-εκπομπάρχη.