ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Αιφνίδιες αλλαγές στα πρόσωπα των δελτίων ειδήσεων της ΕΡΤ


Οι περιβαλλοντικές συνθήκες των τελευταίων ημερών και εκείνων που έρχονται και θα συνοδευτούν με επιπλέον άνοδο της θερμοκρασίας λόγω καλοκαιρίας, διαφοροποιούνται στο εσωτερικό του κεντρικού κτηρίου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.
Τα «μαύρα σύννεφα» πυκνώνουν στον 4ο όροφο του Ραδιομεγάρου έπειτα και από την πρόσφατη κίνηση εκ των βασικών παρουσιαστών της ΕΡΤ, να ανταποκριθεί σε πρόσκληση για συνάντηση, όπως λέγεται, σε δημόσιο χώρο, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, στις 28 Μαΐου ώστε να οριοθετηθεί το πλαίσιο της συνέντευξης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο κεντρικό δελτίο του ERTNews (μεταδόθηκε) στις 30 Μαΐου.
Η συνάντηση έγινε μεσημεριανή ώρα και γι αυτό η κουβέντα έγινε «μεταξύ τυριού και αχλαδιού» σε γνωστό χώρο εστίασης του Πειραιά, που ειδικεύεται στα θαλασσινά.
Η συνάντηση προξένησε αντιδράσεις και πιθανόν και στο Μαξίμου. Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά. Προ τριμήνου, εκεί περί τα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου, είχε οργανωθεί δείπνο σε σπίτι επιχειρηματία στη Φιλοθέη, από βασικό παρουσιαστή της ΕΡΤ με συνδαιτυμόνες τον Στέφανο Κασσελάκη και άλλους δημοσιογράφους, όπως είχε αποκαλύψει λίγο αργότερα ο Δήμος Βερύκιος από τον Alpha.
Στον 4ο όροφο του Ραδιομεγάρου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι σε τουλάχιστον ένα μέλος της ΕΡΤικης διοίκησης. Εικάζεται ότι το γεύμα στο εστιατόριο με θέα θάλασσα θα λειτουργήσει καταλυτικά σε εξελίξεις. Παίζει ρόλο, μέσα σε όλα, και η πρόσφατη βράβευση συναδέλφου του ΕΡΤικού δημοσιογράφου με επίσης αξιοσημείωτη πορεία στην τηλεόραση. Μετά τις ευρωεκλογές και την ολοκλήρωση της σεζόν αναμένεται -κατά εκτιμήσεις- να δρομολογηθούν οι αλλαγές στην παρουσίαση δελτίων συνδυαστικά με την προσπάθεια να τονωθεί και η τηλεθέαση τους από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

- από topontiki