ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Μητσοτάκης, Ζούλας και μυθοπλασία στην ΕΡΤ


Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό σχετικά με τη θητεία του προέδρου της ΕΡΤ Κωνσταντίνου Ζούλα και τα τεκταινόμενα στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Γεγονός πάντως είναι πως οΜητσοτάκης έκανε ειδική θετική αναφορά στην ΕΡΤ προχθές στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο Πρώτο Πρόγραμμα, στον Χρήστο Μιχαηλίδη. Συγκεκριμένα είπε:
«Θέλω να συγχαρώ την ΕΡΤ για τη σημαντική προσπάθεια την οποία έχει κάνει. Το ERTFLIX είναι μια πολύ μεγάλη καινοτομία και νομίζω ότι έχει αγκαλιαστεί από τους πολίτες, οι οποίοι αντιλαμβάνονται τώρα ότι το ανταποδοτικό τέλος το οποίο καταβάλλουν, αυτό το μικρό τέλος πιάνει τόπο. Έχουμε μια ΕΡΤ πια, η οποία δεν είναι φερέφωνο της κυβέρνησης, αυτό νομίζω ότι αναγνωρίζεται, η οποία έχει διευρύνει την γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών της, η οποία πρωταγωνιστεί σε ενημερωτικές εκπομπές, σε ενδιαφέρουσα μυθοπλασία, σε αθλητικά γεγονότα. Έχουμε ένα μεγάλο αθλητικό καλοκαίρι μπροστά μας και βεβαίως ακούω και Πρώτο Πρόγραμμα. Με διευκολύνει κιόλας. Όταν είμαι στο αυτοκίνητο, στην περιφέρεια και αναζητώ πάντα περιφερειακούς σταθμούς, τουλάχιστον εδώ ξέρω ότι έχουμε μια πιο σταθερή αναφορά και θέλω να σας συγχαρώ και τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ για την εξαιρετική δουλειά την οποία κάνετε».