ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ όνομα δεν αλλάζει


Τρεις μήνες μετά τον εσωτερικό σεισμό που δημιούργησε το ερωτηματολόγιο του Στέφανου Κασσελάκη, που περιελάβανε μεταξύ άλλων και την επίμαχη ερώτηση περι αλλαγής του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του κόμματος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Τάκη Χατζή κατέρριψε κάθε είδους σενάριο.
Μάλιστα να θυμίσουμε ότι, τότε, το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει όνομα θορύβησε τα 17 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία ζήτησαν άμεσα σύγκληση του οργάνου, καθώς θεώρησαν ότι το κόμμα που έφτιαξε ο Αλέξης Τσίπρας, κοντεύει να διαλυθεί.
Βέβαια επήλθε νωρίς η νηνεμία στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς οι δημοσκοπήσεις ενόψει των ευρωεκλογών τον τοποθετούσαν ακόμα και στην τρίτη θέση.
Ωστόσο ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην εκπομπή One Talk στο One Channel, «εκμεταλλεύτηκε» την ερώτηση του δημοσιογράφου και έβαλε ένα τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον ΣΥΡΙΖΑ να αλλάζει όνομα. Μάλιστα ήταν και κάθετος! «Όχι. Δεν θα το αλλάξουμε».