ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Flash.gr και ACTION 24 ενισχύουν με αστρολόγο το δυναμικό τους


Το Flash.gr, ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στον χώρο της ενημέρωσης, ενισχύει πολυπαραγοντικά το περιεχόμενο του εντάσσοντας, λέει, στο δυναμικό του την αστρολόγο Αθηνά Βαγενά, η οποία κατέχει εικοσαετή πείρα στον πεδίο της αστρολογίας, της έρευνας και της ανάλυσης.
Οπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου:
Σε ένα περιβάλλον όπου όλα εξελίσσονται ραγδαία και οι πληροφορίες σε όλα τα επίπεδα είναι χρήσιμες, η Αθηνά Βαγενά, με σπουδές στην δημοσιογραφία και έχοντας χρόνια εργαστεί ως συντάκτρια αλλά και παρουσιάστρια αστρολογικών εκπομπών, θα καταθέτει καθημερινά τις ημερήσιες της προβλέψεις στο Flash.gr. Επιπλέον, θα παρέχει χρήσιμες συμβουλές μέσω της παρουσίας της στο TikTok του Flash.gr.
H Αθηνά Βαγενά, έχοντας σταθερές επαγγελματικές συνεργασίες στον κλάδο της αστρολογίας, όπως με τον Κώστα Λεφάκη, θα δίνει επίσης ζωντανά το παρόν σε δύο ενημερωτικές εκπομπές του ACTION 24, ρίχνοντας μια λεπτομερή ματιά στα εβδομαδιαία αστρολογικά γεγονότα που θα μας απασχολήσουν. Η νέα αστρολογική στήλη έρχεται κάθε Παρασκευή στην εκπομπή «ACTION ΤΩΡΑ» αλλά και κάθε Σάββατο στο «ACTION ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ».
Το Flash.gr και το ACTION 24 καλωσορίζουν με χαρά στο δυναμικό του την Αθηνά Βαγενά εγκαινιάζοντας από σήμερα μια σταθερή συνεργασία.