ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

«Θέλει ο Τσιόδρας να κρυφτεί...»


Ειδήσεις επεφύλασσε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας, κατά την επίσκεψή του στην αχαϊκή πρωτεύουσα, όπου συμμετείχε στην διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Ν.Δ. του νομού.
Όπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα pelop.gr, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Τσιόδρας αποκάλυψε ότι θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες ευρωεκλογές του καλοκαιριού. Όπως ανέφερε, πρόκειται για εκλογές ιδιαίτερη σημασίας, «όχι για να επιβεβαιωθεί η κυριαρχία της Ν.Δ., γιατί αυτή είναι δεδομένη, αλλά για να δοθεί το μήνυμα ότι η Ελλάδα βαδίζει σε ένα κλίμα πολιτικής εμπιστοσύνης».
Ο στενός συνεργάτης του Μαξίμου αναφέρθηκε στους Πατρινούς Παύλο Μαρινάκη και Μιχάλη Μπεκίρη, με τους οποίους, όπως είπε, έχει καθημερινή συνεργασία, στη σημερινή εξέλιξη με τα F-35 και την έγκριση που υπήρξε από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, υποστηρίζοντας πως «αν δεν βρισκόταν στο τιμόνι της χώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δε θα υπήρχε αυτή η αναβάθμιση του κύρους της Ελλάδας».
Για τη δε ακρίβεια, η οποία και για τον κ. Τσιόδρα είναι εισαγόμενη, παραδέχθηκε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο ζήτημα που μπορεί να εξαφανίζει τις κάτισχνες αυξήσεις μισθών και συντάξεων, αλλά όταν πέσει ο πληθωρισμός - φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή -τότε θα μείνουν οι αυξήσεις όπως και οι νέες, με στόχο στο τέλος ο κατώτατος μισθός να είναι στα 950 ευρώ και ο μέσος στα 1500 ευρώ.
Το κερασάκι των δηλώσεών του το άφησε για την αντιπολίτευση, για την οποία σχολίασε, πως «όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν»: «Πήραν την απάντηση στην κάλπη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόδρας, σημειώνοντας - όχι άδικα - πως η κυβέρνηση δεν έχει αντίπαλο την αντιπολίτευση αλλά τα προβλήματα. «Στους πολίτες απευθυνόμαστε και από αυτούς κρινόμαστε», είπε χαρακτηριστικά.