ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

«Τσακαλώτος, Πέρκα και Κούλογλου να παραδώσουν τις έδρες τους»


Παίρνει πίσω το δημοψήφισμα, δεν έμεινε κανένας για να... διαγράψει

«Δεν υπάρχει λόγος» να πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τους αποχωρήσαντες βουλευτές να παραδώσουν τις έδρες τους στο κόμμα...Στη σύντομη παρέμβασή του μετά τις δραματικές εξελίξεις και την αποχώρηση και της Ομπρέλας, ο Στέφανος Κασσελάκης απευθύνθηκε με το γνωστό του ύφος στην Κεντρική Επιτροπή.
Ανακοίνωσε ότι αποσύρει την πρότασή του για δημοψήφισμα. Εξάλλου η πρόταση για διαγραφές και δημοψήφισμα δεν έχει πια καμία ισχύ, καθώς όλοι όσοι είχαν παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας (Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Φίλης, Δημήτρης Βίτσα, Στέφανος Τζουμάκας) αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Παράλληλα κάλεσε τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Πέτη Πέρκα να παραδώσουν τις έδρες τους στο κόμμα σχολιάζοντας: «Θυμίζω στους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον κώδικα δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι δεσμεύονται ότι η έδρα που καταλαμβάνουν ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ. Τους καλώ να επιστρέψουν τις έδρες στο κόμμα όπως καλώ και τον κ. Κούλογλου να επιστρέψει την έδρα της ευρωβουλής».