ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021

Σκέψεις για Όλγα Τρέµη στο δελτίο του Open


Μια κίνηση-έκπληξη επεξεργάζεται ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open τη νέα σεζόν. Βλέποντας πως οι προτάσεις που υπέβαλε σε ορισμένες.. από τις νέας κοπής παρουσιάστριες, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την Εύα Aντωνοπούλου, με την οποία υπήρξαν και οι σοβαρότερες συζητήσεις, έπεσαν στο κενό, σκέφτεται να αλλάξει ρότα και να εξετάσει την πιθανότητα δοκιμασμένων λύσεων.
Τα παραπάνω αναφέρονται στη στήλη Media Insider (του media.gr), όπου συμπληρώνεται ότι «ο επικεφαλής του τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης του Open έχει εκμυστηρευθεί σε έμπιστους συνομιλητές του πως θα έβλεπε με καλό μάτι την αντικατάσταση της Νίκης Λυμπεράκη, με την πολύπειρη Ολγα Τρέμη»!
Θυμίζουμε ότι η Ολγα Τρέμη έχει ξεκινήσει διαδικτυακές εκπομπές και συνεντεύξεις στο newsbomb.gr. Μάλιστα η Τρέμη ξεκίνησε με συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, η οποία προκάλεσε πολλές συζητήσεις.