ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Tι γύρευε η Μόνικα στο Ζάππειο;


«Τι έπαθε η Μόνικα;» αναρωτιέται ο Δ. Κανελλόπουλος σχετικά με τις επιλογές της καλλιτέχνιδας που
πήγε και τραγούδησε στο Ζάππειο στην Εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή.. Ένωση. Κάθισε, λέει, στο πιάνο κι έπαιξε τη «Στάλα» (που παρεμπιπτόντως αρέσει στον Δ.Κ.) σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον, με πολιτικούς και διάφορους επίσημους ως ακροατήριο να χασμουριούνται. Μπερδεύτηκε και λίγο όταν τραγουδούσε η Μόνικα αλλά τέλος πάντων, δεν νομίζω πως θα ενόχλησε τη Γιάννα Α., τον αρχιεπίσκοπο και τη Μαριάννα Β. που την άκουγαν.
Τι δουλειά είχε στο Ζάππειο με όλους αυτούς; aναρωτιέται και παλι ο Κανελλόπουλος στο e-tetradio που σημειώνει:
"Είναι η δεύτερη άστοχη επιλογή της μετά από εκείνο το εθνικοπατριωτικό τραγούδι για το 1821 που μας εκσφενδόνισε ανήμερα 25η Μαρτίου και μας έκανε να τρέχουμε. Και καλά, εκείνο ήταν ένα κομμάτι μόνο, καλό ή κακό, αυτό τώρα που πήγε να αποτελέσει το ντεκόρ σε μία εκδήλωση με γραβατωμένους που έλεγαν ένα σωρό κοινοτοπίες πώς να το χαρακτηρίσουμε;"

ΥΓ Την (εύκολη) απάντηση στο ερώτημα Κανελλόπουλου «Τι έπαθε η Μόνικα;» την είδαμε στο fb σε μια ανάρτηση του Παναγιώτη Ιατράκη με ολίγον από... Μιθριδάτη: