ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Ο Τελικός του Champions League στην ΕΡΤ


Η ΕΡΤ, πιστή στο ραντεβού της με τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, μεταδίδει τον πιο σπουδαίο αγώνα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο..Το Σάββατο 29 Μαΐου 2021, στις 22:00, παρακολουθήστε τον Τελικό του Champions League σε απευθείας και ελεύθερη μετάδοση από την ΕΡΤ1. Από το Στάδιο «Ντραγκάο» του Οπόρτο, οι Γιώργος Χαϊκάλης και Βασίλης Μπακόπουλος περιγράφουν για τους Έλληνες τηλεθεατές τον αγγλικό «εμφύλιο», ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι.
Η Μάντσεστερ Σίτι αναζητεί το πρώτο της τρόπαιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, στην πέμπτη σεζόν του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της.
Η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ επιδιώκει να επαναλάβει το έπος του 2012, όταν νίκησε την Μπάγερν στο Μόναχο, και να κατακτήσει το Champions League για δεύτερη φορά στην ιστορία της.
Η δράση αρχίζει στις 21:30, με την Pre Game εκπομπή, όπου ο Γιώργος Λυκουρόπουλος φιλοξενεί τον διεθνή ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ Κώστα Τσιμίκα, αντίπαλο των φιναλίστ στην Premier League.
Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα είναι κοντά στους τηλεθεατές και μετά τη λήξη του τελικού, στο Post Game (00:30 – 02:00), όπου θα σχολιάσει το αποτέλεσμα του αγώνα και θα μιλήσει για ό,τι ενδιαφέρει τον Έλληνα φίλαθλο.