ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Κεραυνοί Μαλέλη κατά της Φώφης

Πρέπει η ηγεσία να εκλεγεί από τη βάση - Είναι κωμικό ο επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ να είναι και επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ

Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκλεγεί από τη βάση, δηλώνει ενόψει του Συνεδρίου ο Σταμάτης Μαλέλης, με συνέντευξη που παραχωρεί στο news24/7, ενώ χαρακτηρίζει ως «κωμικό» ο..
επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ να είναι και επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ.
«Θα πρέπει να είναι ένα ανοιχτό δημοκρατικό συνέδριο και κυρίως συνέδριο με ...συνέδρους . Πρέπει να γίνει ουσιαστική συζήτηση στη βάση του ΠΑΣΟΚ . Δεν θα δεχτούμε ένα συνέδριο παρωδία !», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Το μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ δηλώνει ότι «δυστυχώς υπάρχουν» στελέχη του ΚΙΝΑΛ που «στραβοκοιτούν» προς την κυβέρνηση: «Θεωρώ ότι λίγα στελέχη μας θα ήθελαν να είναι απέναντι . Δεν τους εμποδίζει κανείς. Στο καλό και να μας γράφουν» επισημαίνει.
Ο Στ. Μαλέλης δηλώνει στο news24/7 (ΕΔΩως είναι μέγα λάθος να κρατάς ίσες αποστάσεις από κυβέρνηση και αντιπολίτευση και τονίζει: «Εάν δεν γίνει αριστερή ριζοσπαστική στροφή το κόμμα μας κινδυνεύει να γίνει ένα μικρό κόμμα του μεσαίου χώρου. Δεν είμαστε κέντρο . Ας το πάρουν είδηση . Είμαστε κόμμα της Αριστεράς . Να το συνειδητοποιήσει και η ηγεσία . Φαίνεται ότι κάποιοι βολεύονται με το μικρό και κεντρώο κόμμα. Δεν θα το επιτρέψουμε».