ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Αποστειρωμένος Αρκάς

Πάει καιρός που ο «πολιτικός Αρκάς» παραχώρησε ολότελα στον «κλασικό Αρκά» τον χώρο που καταλάβανε. Μετά τις εκλογές είχε για ένα διάστημα μερικά σκίτσα που συνέχιζαν το πολιτικό σχόλιο, αλλά με δυσδιάκριτο κομματικό στόχο –μπορούσες να το ερμηνεύσεις και αντικυβερνητικό, υπό προϋποθέσεις, αλλά ήταν δυνατό να το τοποθετήσεις και γενικά κατά της πολιτικής. Σε καμία περίπτωση..
δεν ήταν το προ εκλογών στοχευμένο χιούμορ, που είχε κορυφωθεί στις ημέρες λίγο πριν λίγο μετά τις κάλπες, με σκίτσα σαν και αυτά (εδώ).
Ψάχνοντας στη σελίδα του Αρκά στο fb, τα τελευταία πολιτικά σκίτσα τα βρίσκεις στις 5 Οκτωβρίου και είναι τα δύο πρώτα, από τα πέντε, που εικονογραφούν τo θέμα του Harddog (δείτε ΕΔΩ). Και αυτά, βέβαια, στοχεύουν γενικά κατά τις πολιτικής και των πολιτικών με απαξιωτικά σχόλια και όχι κατά κόμματος ή πολιτικής τακτικής. Εκτός, βέβαια, αν θεωρηθεί ότι έχει εύγλωττο πολιτικό μήνυμα αυτό που ανέβηκε το Σάββατο με το σχόλιο «Την Κυριακή μην ξεχάσετε να βάλετε τα ρολόγια σας εξήντα χρόνια πίσω». (διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ)